Powered by Blogger.
RSS

Welcome to my place | Follow me

Sunday, February 13, 2011

Rindu kawan sekelas



Aku sangat merindui rakan sekelas aku 52t1 tahun lepas. Dah lame xjumpe.. Tringat pulak kenangan mase persekolahan. Pelbagai kerenah ada kt dalam kelas 52T1. Semua kenai kelas ni.. Kelas paling buas dan banyak masalah. Kire tiap2 ari ada masalah.. Tapi kelas ni tetap cool.. ade jugak baiknye.. bukannya semua jahat. Paeh tu baek la sikit.. haha..


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/33912_154957471208920_100000840032523_236922_5539164_n.jpg
Cikgu Moniza. Cikgu yang kami sayangi..

Adib ni ketua kelas. memang bertanggungjawab

Muin, penolong x gune.. huhu



alif ni budak paling ayu dalam kelas

bayu pendatang asing yang mempunyai otak cerdas

Daus jiji suke tido.. hehe
budak ni paling bising dalam kelas

Imran si kaki ponteng
Si Apam baik orangnye.. huhu

Ha.... Ni Jude. mangsa buli kami
Mior ni asyik cover mate die je.. huhu
Budak paling lonjong. Mirul namenye
Naem.. pengawas bermasalah.. hahahaha...
Nasrul, kaki buli Jude ni.. hehe
Rahman. Anak cikgu ni pandai English.. memang pandai.. x caye tanye cikgu Mages. hahaha

Sape x kenai rauf ni.. satu skolah kenai.. haha

Sasi de don..putih orgnye..

Haiwan belaan kami.. hahaha.. gurau

Syahmi kaki gelak.. x henti2 gelak.. huhu

Zain.. Hebat budak ni.. seorang PA seorang model.. huhu




‘Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati..’









5 comments:

Ayie Laa said...

smart !

Miezah Ghani said...

style .
dtg dari blog wani :)

dekkai said...

HAHAHHA

muin penolong?

ahd6086 said...
This comment has been removed by the author.
Nasrul said...

huaaaa :'(

About