Powered by Blogger.
RSS

Welcome to my place | Follow me

Friday, May 27, 2011

Nasib Aku...


U tak dapat...
Poli pon tak dapat... aduhai...

Nak kate result aku teruk, ramai lagi keputusan bawah aku yang dapat course yang aku mintak.. Kenapa la aku tak dapat.. Nasib baik la dapat form 6 tu pun sebab tak payah mohon..

Hope aku dapat buat yang terbaik STPM nanti..
Sementara belajar.. boleh jugak bantu mak kat kedai.. boleh jugak jaga adik.. mak bukan sihat sanagat... Family perlukan aku.. Aktiviti jemaah pun boleh diteruskan...


Moga redha Allah sentiasa mengiringiku..
Aku tahu.. Allah Maha Adil...
Rezki Allah di mana-mana..
Aku tak perlu bersedih..
Aku tak perlu memikirkan semua itu lagi..
Aku tahu Allah sentiasa berada disisiku..

3 comments:

ummi93 said...

=) amin..

leenadawiyah said...

Ameen ameen ya rabbal alamin..
Kita merancang, allah jua merancang dan sebaik2 perancangan itu adalah dariNya... ALLAH know the best..
Bersyukur di atas setiap nikmat yang dikurniakan dan Bersabar di atas ujian yang mendatang... Insyallah allah bersama dengan orang yg bersabar dan bertawakkal kepadaNya...

miss alice said...

sabar laa , myb sume neh ade hikmat disebaliknye , hadapi laa dgn tabah ! jgn sesekali berputus asa .

About