Powered by Blogger.
RSS

Welcome to my place | Follow me

Wednesday, March 23, 2011

My Result



Assalamualaikum...
Salam Ukhwah...

Semalam hari yang paling aku ngeto.. haha.. ntah nape takot beno.. aku pon heran.. masuk2 je dewan cikgu Rostam tengah berucap.. dia panggil 4 pelajar paling cemerlang.. aq dah sangke name aku mmg xkan ade.. hahahaha..

Bangge jugak sbab ade membe aku yang cemerlang.. tahniah Wanie.. aku bangga dengan kamu.. Lepas tu, semua pelajar boleh g ambik keputusan.. aku ngan ayen je masih duk kt bangku.. bukan takot... malas beratur ( ayat cover ) hahahaha..

Membe2 classmate aku sume dah ambik.. sudah dijangka, Adib n bayu udah kutip banyak A.. haha..
Patu aku g la ambik.. cikgu Moniza senyum je.. dalam hati aku, mintak2 la xde failed..

Syukur!!!

x de failed.. ade A plak tu.. bukan 1.. tapi 3.. hahaha... mmg tkejut beruk.. pemeriksa ni silap kot.. hahaha... membe2 aku lain pon x kurang bagusnya.. Amin 4A, Iwan 5A, Faris 1A, Nazrin 2A, Nazra 1A, Ainnur 6A dan lain2 lgi la.. huhu..

Pastu aku tipon Ummi Syakirah.. tkejut aku, die same ngan aku.. hahahaha... 3 A. aku ingat die lbih byk A dari aku.. Sbab die ni budak pandai.. jauh beza dari aku.. tp keputusannya jauh lgi bgus dari aku.. BI dia A. BI aku D... hahaha.. bapak n emak aku kate deme dah berjanji.... hahahaha.. hampeh.

Ape2 pon. aku bersyukur dan redha ape yang aku dapat.. Memang setimpal dengan ape yang aku usahakan.. Alhamdulillah..

Hope dapat teruskan pembelajaran ke U... inshaallah...

my result..

BM - A
Sejarah- A-
Seni- A-
IT- B
Science- B+
Agama Islam -B+
Math- D
BI- D
Perdangangan-D

4 comments:

syazwani said...

terima kasih paeh. :)

Ainnur Afiffah :) said...

ainnur 1A ?T_T

ummi_musician93 said...

weh tipu la.. bapak ko kata korg ni berjanji ke... yg kata cam tu bpk angkt ko... haha.. weh aku x sepandai itu. tpi syukur la dgn ape yg dapat. =)

W said...

tahniah. ^^

About