Powered by Blogger.
RSS

Welcome to my place | Follow me

Sunday, March 13, 2011

Fakta atau Auta???



Assalamualaikum...
Salam Mahabbah..

Syukur ke hadrat ilahi kerana dapat terus menhirup udara di dunia ini...

Ari ni aku nak langsaikan utang aku ngn annys dawi chahyono... hahaha.. dah lame die tag aku, ari ni baru berkesempatan nak balas

Ehm.. aku mulakan dulu ye.. huhu

Ni Semua benar belaka tau.. Hak Cipta Terpelihara.

1.fakta paling penting, aku ni orang Islam.. n orang melayu.. haha
2.Aku tak hensem.. sedo diri neh.. tapi bersyukur kepadaNYA.
3.Boleh dikatakan bodoh jgak la. haha
4.Aku ni jahat asenye.. ntah la pandangan korang.
5.deme kate aku ni suke merendah diri sgt.. btoi ke ha? xkan nak bangge diri plak kan.. huhu
6.Aku ni cengeng? aah kot.. macam budak2.. haha
7.Suke pikir benda bukan2..
8.slalu kutok diri sendiri..Link9.Pompuan tak pandang aku.. biase la kan..
10.susah nak benci pompuan walaupun penah buat aku sakit hati.. hehe
11.kerja aku tiap2 hari on9 je..
12.seorang blogger politik.. tgk la blog aku ni ye (klik sini). wah, sempat promote plak.. hakhak..
13.aku ni xde mase la nak rest macam orang lain, tiap2 hari ade kerja.. dari kecik sampai la sekarang. tringin nak rehar sehari suntuk..
14.aku ni mulut bising. cakap tak henti2 kat skolah. kalau hari temu waris mase zaman sekolah dulu, mesti cikgu bagi tau mak or ayah aku yg aku ni banyak cakap. dari tadika sampai la form5. same aje cikgu cakap.. hak hak..
15.rambut kerinting. sampai ade orang panggil n gelar aku senoi (suku kaum orang asli) termasuk cikgu. x pe la.. redha je..
16.pendek.. kan kan? haha
17. bawak kreta laju.. 3 ummi tu slalu marah aku.. haha
18.Suka berkawan.. walaupun ade je yg x suka kawan aku..
19.aku suka berterus terang
20.suke berdikari. beli ape2 pon gune duit sendiri je..
21.ade suke kat orang.. tapi aku ni bertepuk sebelah tangan. tapi xpe.. aku sedor diri kan.. huhu
22.layan nasyid je.. kekadang je jiwang sikit.. hakhak..
23.Suke politik.. korang semua tau.. haha
24.Anti giler kerajaan Malaysia.. hakhak...
25.pandai jgak la masak.. ingin menjadi chef or ahli perniagaan...

Yang penting, aku inginkan kebahagiaan hidup, inginkan kejayaan hidup, inginkan keredhaan daripada Allah.. Moga Allah khabulkan kehendakku..

Sebenarnya banyak lagi.. tapi anis nak 25 je.. hehe..

tapi aku minx maaf lambat nak balas.. sebok..

wallahuallam..

4 comments:

ANNYSS words (!) said...

annys dawi chahyono
hambui chantek nama org pny tag naaa .
weksss

paeh said...

pendeknya komen.. banyak tande soal tu.. haha

mukminmari said...

takkan ler pompuan tak nak tengok.....ramai yg nak tue....

kamal_niza09 said...

no komen gak, as usual hahahhah

About